Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

неділю, 13 травня 2018 р.

Сімейний вікенд в бібліотеці



Читаємо. Спілкуємось. Відпочиваємо.

Мама, мати, матуся ... Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним звертаємось до найближчої , найдобрішої, найкращої, наймилішої для нас людини. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилину небезпеки ніколи не згадає про себе, все зробить для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще, віддасть усю свою мудрість душі і тепло свого серця.
В рамках пізнавально -  розвиваючої програми " Крок до майбутнього ", яка приурочена 70-річчю районної бібліотеки для дітей, відбувся сімейний вікенд.
Учні 5-А класу ЗОШ №2 - гімназії , які є членами клубу " Книголюб'', разом з класним керівником Наталією Конопадською влаштували для своїх матусь свято.
Діти змагалися у різних конкурсах, щоб показати  мамам, які вони здібні, розумні, ерудовані, а мами їх активно підтримували.




















Доля Мирослава, Лопушик Олександра, Миткалик Ілля, Вакуліч Владислав читали вірші, присвячені мамам. Власний вірш, який написала для своєї  бабусі мама Вікторія Захарчук, зворушив серця  присутніх.  Піснею " Донечка"  Владислава Захарчук  і Ясюк Вікторія привітали усіх  мам.





























Також бібліотекар Наталія Турик  ознайомила  учасників  із книжковою поличкою літератури     " Від родини йде життя Людини".



Наприкінці заходу діти і їх мами посмакували солодощами із ароматним чаєм. Всі гарно відпочили і поспілкувалися.







Немає коментарів:

Дописати коментар