Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середу, 27 червня 2018 р.

"Бібліодворик"


     Під час чергової зустрічі на подвір'ї "Бібліодворика", маленькі гості мали чудову нагоду аби весело позабавлятися, виготовити незрівнянні листівки своїми руками, цікаво та з користю провести свій вільний час. 
      У невимушеній атмосфері діти дізналися від бібліотекаря про основний закон України. В легкій та доступній формі, Ніна Іванівна зуміла пояснити читачам історію створення та підписання документа, його основні принципи дії в суспільстві та навела цікаві факти про Конституцію України.




    









    

























































     Після короткого пізнавального уроку, читачі взялися за виготовлення листівки. Всі учасники майстер-класу старанно малювали, вирізали і клеїли...








     
























































     Читайлики залишилися задоволеними результатами своєї наполегливої праці: діти щиро посміхалися, а найголовніше - вони виявили власну ініціативу про необхідність нової не менш цікавої зустрічі.











Немає коментарів:

Дописати коментар