Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середу, 19 вересня 2018 р.

Семінар

Сучасна бібліотека для дітей: креативний простір для розвитку особистості.

Сьогодні в районній бібліотеці для дітей відбувся семінар бібліотечних працівників. 

                                  

Відкрила семінар директор Маневицької ЦБС Солов'янчик Л.А. ознайомила присутніх  з темою "Майбутнє бібліотек: тенденції, прогнози, роздуми".

                                   

Заступник директора по роботі з дітьми  Хом'як О.Л. висвітлила питання про "Інвестиції дитячих бібліотек у майбутнє України: результати соціологічного дослідження "Читаю я і вся моя сім'я". 
                               
                                   

Фахівцями бібліотеки були надані методичні консультаціі з питань: "Загальна характеристика методів роботи з книгою", "Майстер-клас, як ефективний момент залучення до книги через творчість", "Нові форми роботи у бібліотеці для дітей". 

                                    

На закінчення відбувся творчий діалог "Важливість читання у житті кожного", де учасники взяли участь в обговоренні  статті Ніла Річарда Геймена "Читання художньої літератури, читання для задоволення є однією з найбільших важливих речей у житті людини".


Немає коментарів:

Дописати коментар