Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 4 жовтня 2018 р.

Навігатор профорієнтації

Сьогодні учень, завтра професіонал
     Саме під такою назвою у Маневицькій районній бібліотеці для дітей пройшов навігатор профорієнтації, відвідавши який, учні 9-Б класу ЗОШ №1 ім.Андрія Снітка, дізнались багато цікавого і корисного.
     Запрошені гості: головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Камінь-Каширського ОУПФУ у Волинській області Ганна Усач, начальник відділу Маневицького бюро правової допомоги Наталія Зоря, провідний спеціаліст РВ ДРАЦ Тетяна Цьопух, провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ганна Ліщук, вчитель-психолог, класний керівник 9-Б класу Алла Матвєічева, розповіли про особливості своїх професій, попит на ринку праці та значення для суспільства. Кожен з них звертався до дев"ятикласників обирати професію, враховуючи свої особисті нахили та здібності. 
     Бібліотекар Ніна Король розповіла учням про свій вибір професії та представила книжкову виставку "Робимо вибір своєї долі". 









Немає коментарів:

Дописати коментар