Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

пʼятницю, 12 квітня 2019 р.

Зустріч із Оксаною Кротюк

         Сьогодні до нашої книгозбірні завітала сучасна українська дитяча письменниця, поетеса, редактор дитячого журналу "Малятко" Оксана Кротюк.
         Авторка цікаво представляла глядачам (а їх було чимало: учні 2-Б, 3-А, 3-В та 4-В класів ЗОШ №2-гімназія) свої книги, давала відповіді на запитання, ділилася спогадами про дитинство та враженнями від власних подорожей, повідала про свої мрії, захоплення та літературні вподобання. А діти мали змогу поспілкуватися із відомою людиною, придбати книги із підписом автора та зробити фото на згадку.

ДЛЯ ДОВІДКИ: 
        Оксана Кротюк народилася у Луцьку. За освітою - вчитель початкових класів та логопед. З 2004 р. — літературний редактор журналу «Малятко». У 2010 - 2011 втілює власний авторський проект на Українському радіо (програма «Великий світ малого читача»: дорослим про дитячу літературу, її проблеми та здобутки, канал "Культура").  Експерт літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «Проза для дітей» (2010 р.) та в номінації «Пісенна лірика для дітей» (2011, 2013, 2014 р.р.). Член журі  літературної премії «Великий їжак» (2011 р.) Член журі літературної премії НСПУ ім. Платона Воронька. З 2016 р. — заступник голови творчого об'єднання дитячих письменників НСПУ.  Лауреат Літературної премії ім. Наталі Забіли (2006). Лауреат літературного конкурсу «Рукомесло» (2009).
































      

Немає коментарів:

Дописати коментар