Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

понеділок, 19 грудня 2016 р.

Година духовності

Їде з янголом ясненьким Святий Миколай.

День Святого Митколая Чудотворця веселе народне свято. У зимову ніч Святий Миколай спускається з неба на землю. В своєму пишному вбранні йде від хати до хати. І ніколи не минає дитячих будинків, садочків, бібліотек, шкіл та інших установ. Роздає щиро подарунки, благословляє, бажає усім дітям бути здоровими, слухняними, поважати старших, любити батьків та рідну землю. 
З такими простими та мудрими заповітами завітав Святий Миколай до діток, членів ГО"Довіра", які зібралися 18 грудня в казковому залі Маневицької районної бібліотеки для дітей. 









Наших гостей теплими словами привітали голова ГО "Довіра" Наталія Шишолік та директор Маневицької ЦБС Любов Солов"янчик , а герої лялькових вистав Червона Шапочка, Зайчик, Їжачок, Собачка, Вовчик-Братик, Ведмідь та хитра Лисичка - ябеда повели всіх у чарівний світ казки. 




А яким щастям засвітилися дитячі очі, коли у їхню казку завітав справжній Святий Миколай з подарунками та ласкавими, добрими, втішними слова.  
Читаючи молитви, вірші, співаючи веселих  пісень, танцюючи  хороводи діти дякували Святому за любов, ласку до них. 
























На закінчення свята кожна дитинка з допомогою помічників Святого Миколая,а це звичайно їхні батьки та працівники бібліотеки, обмалювали свої долоньки та зробили з них святкову ялиночку.



Немає коментарів:

Дописати коментар