Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 8 грудня 2016 р.

День нової книги

Знайомтесь, новинки!

Особливий інтерес у читачів завжди викликають нові видання, які ваблять новизною інформації, яскравими та іллюстрованими сторінками. 7-8 грудня в нашій бібліотеці проходив День нової книги "Знайомтесь, новинки!"







Цікавою несподіванкою для найменших читачів, учнів 2-В класу ЗОШ №2-гімназії ім. А.П.Бринського стала презентація книги Віри Паронової "Щедре Різдво".













Із книгами серій "Популярна енциклопедія сучасних знань" та "Міні-енциклопедії" ознайомились учні 7-8класів ЗОШ №2 під час бібліографічного огляду літератури "Відкриття в царстві природи". Разом із бібліотекарями вони здійснили подорож різними книжковими стежками світу знань: "Таємниці Всесвіту", "Небезпечна природа", "Все про повітряний океан" та дізнались багато цікаво про рослинний та тваринний світ.










Увагу привернули новинки, представлені під час перегляду літератури "Книга відкриває світ", де презентувались нові книги видань "Свічадо", А-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, "Теза", "Старого Лева", "Країна мрій", "Рідна мова". Любителі історичного роману, пригодницьких та фантастичних книг, романів про дружбу  доторкнулись до нових книг із серії "Сучасна дитяча проза", "Класна класика".










Немає коментарів:

Дописати коментар