Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 21 листопада 2017 р.

Ігрова програма


На гостини до казки


Сьогодні, районна бібліотека для дітей, здійснила мрії всіх учнів Вовчицької школи. Герої казки Володимира Орлова "Золоте курча" розповіли про любов батьків до дітей, що діти - найголовніше в світі  і, головне,  створили чудовий настрій своїми пригодами. 

Добра, мудра, чарівна казка завжди була в пошані. Її із задоволенням слухають і діти, і дорослі. Казки бувають різні: довгі і короткі, веселі, чарівні, написані автором або складені народом. Проте, у всіх казок є спільна риса - мудрість. І особливо це проявляється у народній казці. 

Казка запросила на гостини, щоб дізнатися, чи добре ми її пам'ятаємо. Всі діти стали активними учасниками літературно-віртуальної вікторини "Сторінками улюблених казок" та ознайомилися із новинками літератури нашої бібліотеки. Найактивніші діти були нагороджені призами.

Хочеться подякувати директору школи Ярошик Людмилі Василівній та всьому педагогічному колетиву за співпрацю. 




















Немає коментарів:

Дописати коментар