Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середу, 25 квітня 2018 р.

Журнальний серпантин

  Країна Періодика

Мабуть, усі знають, що в бібліотеці поряд із книгами живуть журнали і газети. Саме, під час проведення журнального серпантину, працівники бібліотеки ознайомили з періодичними виданнями відвідувачів різного віку.













Гортаючи сторінки журналів презентованих на виставках «Веселковий прес експрес», «Офіс пана журнала» читачі мали змогу дізнатися зі сторінок журналів багато цікавинок, ознайомитися з пізнавальними, захоплюючими розповідями, оповіданнями, віршами. Найактивнішими відвідувачами цього дня стали учні 4-9класів шкіл Маневич.
















Яскраві обкладинки сучасних журналів відразу притягують погляд. І з непідробним інтересом діти гортали їх, брали участь у бесіді про історію створення періодичних видань.








Вперше бібліотека отримує видання «Моє хобі», «Майстер-клас». Кожен номер – це збірка оригінальних ідей творіння для тих, хто любить створювати вироби своїми руками. Юні рукодільниці в захопленні від таких видань.
Сьогодні наші читачі побачили, що у журналах та газетах також багато корисної інформації, яка не тільки допомагає у навчанні, поповнює знання, але і допомагає цікаво провести дозвілля.






Немає коментарів:

Дописати коментар