Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 26 квітня 2018 р.

Екологічна година


«Осліпли очі України в сльозах Чорнобильських дощів»

Наша пам'ять і пам'ять багатьох наступних поколінь — знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року, коли ядерна смерть загрожувала всьому живому і неживому. Чорнобильське лихо... Радіація... Радіонукліди... Скільки тривоги внесли ці слова у наше життя! З'явилися нові тривоги, і головна з них — майбутнє нашої планети. Біда причаїлася скрізь: і у ґрунті, й у воді, у повітрі, у їжі.
Під час екологічної години «Осліпли очі України в сльозах Чорнобильських дощів», яку підготували учні 7-Б класу ЗОШ №1ім. А.Снітка разом із своїм класним керівником Марією Володимирівною Пилипчук, діти розповідали про катастрофу, декламували вірші та передивились відеофільми «Шість перших», «Чорнобиль…», «Чорнобиль (15 фактів про катастрофу)», «Чорнобиль - 32 роки потому».































Хвилиною мовчання  всі присутні вшанували пам’ять загиблих.













Більше дізнатися про події того часу, діти змогли, взявши книги із книжкової виставки літератури «Чорнобиль немає минулого», де представлені твори українських поетів та письменників.






Немає коментарів:

Дописати коментар