Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 22 травня 2018 р.

Бібліотечний урок

"З чого зроблена книга"
Сьогодні учні 1-А класу ЗОШ №1 разом зі своїм класоводом Галиною Василівною Гаврилюк відвідали районну бібліотеку для дітей, аби вкотре поговорити про цінність книги в людському житті. Всім відомо, що книга - це найкращий дитячий друг та порадник. Проте не кожен знає, який нелегкий і довгий шлях вона проходить, доки потрапить до рук читачів. А наші маленькі читайлики дізналися про народження книги, переглянувши пізнавальний відеофільм "Як твориться книга". 












































Бібліотекар Шуляковська Алла подарувала кожному учневі "Пам'ятку читача", щоб діти завжди пам'ятали правила користування книгою. Після перегляду повчального мультфільму "Грицеві книжки", читайлики з великим задоволення відгадали усі загадки з "Чарівного деревця". Насамкінець цікавої та пізнавальної зустрічі, всі учні взяли книжечки додому відповідно до своїх літературних уподобань. 








Немає коментарів:

Дописати коментар