Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 28 серпня 2018 р.

Книжкова виставка


Йде по землі третє тисячоліття. Так само обертається земля довкола сонця, так само сяє в небі сонце, і місяць сходить, як і перше сходив, і весело світять зорі, і після ночі настає ранок, та усміхається білий день, і живе під небесами Україна, та пливе у віки Дніпро.
І так вічно, як світ, буде жити Книга, будуть існувати Бібліотеки, а завдячуючи їм читачі будуть отримувати додаткові знання, необхідні в житті, знайомитись з цікавинками, більше дружити один з одним, відкривати для себе і один одного, вірити у власні сили.
Якась благодатна сила йде від спілкування з Книгою, яку непросто читаєш, а дихаєш нею. Книга є справжнім скарбом духовного зцілення.
Наша присвята сьогодні – людям, закоханим в Книгу та Читача, у все цікаве, захоплююче та дивовижне, праця яких впродовж усього існування бібліотеки була б неможливою без допомоги та готовності до співпраці з боку наших однодумців – усіх, хто протягом багатьох років був і залишається разом із нами, хто вніс і продовжує вносити свою частку в розбудову бібліотеки, у справу творіння її майбутнього. На свою адресу ми часто чуємо добрі і щирі слова підтримки від читачів, вчителів, батьків, відчуваємо турботу про дітей районної влади, районного відділу культури, адміністрації Маневицької ЦБС, різних організацій та громади селища.
Час – найбільша цінність, дана людині в житті. Важливо не змарнувати його, не пустити за вітром роки, а наповнити їх любов'ю, добром, працею для народу і залишити пам'ятний слід на землі.
Кожен новий день ми зустрічаємо з глибокою впевненістю і вірою у майбутнє, бо воно – у наших юних читачах, які відкривають для себе багатий світ життя на сторінках улюблених книжок.
Змінюються покоління читачів, а бібліотека як і раніше кожен день чекає на зустріч з ними.
Запрошуємо, любий читачу, в цікаву мандрівку, що стелиться з поетичної казки дитинства осяйною веселкою-рушником, де переплелися долі людей з Книгою, де єднаються зі світочами духу думки і почуття, пливуть до берега любові і кожна сторінка історії входить у серце, множиться в квітуванні слова і віддається дітям, ознайомившись із матеріалами книжкової виставки «Бібліотека – простір для душі», яка присвячена 70-річчю районної бібліотеки для дітей.
Історія продовжується…













Немає коментарів:

Дописати коментар