Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 4 грудня 2018 р.

рекламний мікс

Дегустація літературних новинок


          Спілкування з книгою допомагає юному школяреві розвиватися та вдосконалюватися. Адже для того, щоб зрозуміти зміст, який автор прагне донести до читача, треба читати вдумливо, уважно, підключати свій власний досвід, вміти аналізувати інформацію. І якщо читачеві це вдається, то перед ним відкривається цілий світ цікавих подій, глибоких душевних переживань, інтелектуальних відкриттів. 
            У захоплюючу літературну мандрівку днями вирушили учні 2-А класу ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Героя України Андрія Снітка смт Маневичі разом зі своїм класоводом Гаврилюк Галиною Василівною. З метою популяризації дитячої книги, бібліотекар Шуляковська Алла Олександрівна ознайомила аудиторію з цікавими книжковими новинками: їх змістом, основними ідеями, художніми образами. Допитливі читачі із задоволенням переглянули авторську відеопрезентацію книги Василя Шкляра "Помста Баби Яги" та екранізовану казку сучасного українського письменника Юрія Винничука "Лежень", познайомилися з ерудованим та врівноваженим мишем Джеронімо Стілтоном - головним героєм всесвітньовідомих коміксів, казковими істотами - чеберяйчиками Гопля і Піпля. Дітям була представлена подарункова серія книг "Дивовижні пригоди в лісовій школі" Всеволода Нестайка - одного з найулюбленіших дитячих письменників та казкарів. Читайлики з цікавісю переглянули презентацію серії енциклопедій "Пізнаємо світ разом", яка є справжньою знахідкою для маленьких чомусиків. 
         Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Шишолик Тетяна Іванівна відзначила лідерів читання 2-А класу дипломами та подарувала приємні подарунки. 
      Всі вищезгадані та багато інших цікавих книг були представлені на книжковій виставці "Мить несподіваних відкриттів". По завершенню заходу кожен учень взяв додому собі книгу, яка йому найбільше сподобалася, що стало гарним результатом пізнавальної мадрівки світом книжкових новинок.







Немає коментарів:

Дописати коментар