Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 9 квітня 2019 р.

"Микола Гоголь: штрихи до портрету"

1 квітня народився один із найнеординарніших українських письменників, прозаїк, поет, драматург, публіцист - Микола Васильович Гоголь.
Та, Микола Гоголь — не тільки геніальний письменник, а й надзвичайно цікава особистість. Його життя багато в чому залишається загадкою й донині.
До 210 річниці від дня народження письменника про його життя та творчість, огорнуті містикою і таїною, Маневицька районна бібліотека для дітей підготувала бесіду "Микола Гоголь: штрихи до портрету" для учнів 9-В класу НВК "Маневицька ЗОШ №2-гімназія".
Ніна Король, бібліотекар читального залу бібліотеки, детальніше ознайомила старшокласників із відомими та маловідомими сторінками біографії письменника, історією написання деяких його творів та презентувала викладку літератури до бесіди "Таємничо-містичний світ Миколи Гоголя". А ще, захід доповнили відеоматеріали про життєвий та творчий шлях цього самобутнього, іноді дивного і загадкового, але, цікавого і багатогранного генія української літератури.


             










Немає коментарів:

Дописати коментар