Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Літературно-музична композиція


Краса української музики

      Сьогодні, в міжнародний день музики, учні 7-А класу НВК "Загальноосвітня школа I -III cт. 
№2-гімназія", які є членами клубу "Книголюб", поринули у неповторний світ музичного мистецтва.
      Ведучі заходу Левчик Ліза, Романюк Катерина, Цикалюк Дмитро розповіли присутнім про пісенну творчість українського народу, що складалася і збагачувалася протягом століть, є справжнім золотим фондом української музичної культури.
       Була проведена музична вікторина, де учні відгадували відомі українські народні пісні, а також занурились у цікавий світ музичних інструментів. Керівник духового оркестру Володимир Гейко розповів, яку роль музика відіграє в житті кожної людини, а його вихованці Миткалик Ілля, Алексійчук Артем, Вакуліч Владислав, Мельник Тарас підготували для всіх гарний музичний номер.
        Бібліотекар, Наталія Турик, представила тематичну поличку "І оживає музика в словах". Закликала слухати не лише сучасну музику, а й класичну, любити і шанувати народну пісню, бо вона пройшла через віки і принесла нам мудрість нашого народу.
















Немає коментарів:

Дописати коментар