Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 20 жовтня 2016 р.

Школа професійної майстерності


На базі бібліотеки-філії с.Комарове було відкрито районну школу професійної майстерності з питань обслуговування дітей.













20 жовтня бібліотекарі сіл Старий Чорторийськ, Новосілки, Цміни, Будки, Велика Яблунька, Оконськ, Годомичі, Четвертня, Довжиця відвідали книгозбірню.





Зав. бібліотекою-філією Тетяна Веремчук  ознайомила всіх присутніх з роботою бібліотеки.



 Учасники лялькового театру "Друзі Вінні" привітали гостей та показали лялькову виставу "Колобок".






Також бібліотекарі отримали консультації: "Майбутнє бібліотек: тенденції, прогнози, роздуми" від директора ЦБС Л.Солов'янчик, "Створення іміджу сучасної бібліотеки", "Перспективні шляхи в організації сучасної бібліотечної діяльності в екологічному та краєзнавчому вихованні дітей" від заст. директора з питань обслуговування дітей  О.Хом'як, "Методика бібліотечних заходів: теорія і практика" від бібліотекаря абонементу 5-9класів РДБ.








Всі взяли участь у професійних діалогах за такими темами: "Головне - це цікаві ідеї" (В.Брик), "Бібліотека - це радість спілкування" (Н.Семенюк), "Бібліотечний інтер'єр - важливий фактор створення позитивного іміджу" (О.Манзюк).




Немає коментарів:

Дописати коментар