Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

неділю, 6 листопада 2016 р.

Районний турнір

 6 листопада поточного року у Маневицькій РДБ відбувся відкритий районний шахово-шашковий турнір "Шахи - Інтелект, Культура, Толерантність" за ініціативи МРГОІ "Довіра" на чолі з Наталею Шишолік та фінансової підтримки голови селищної ради Олександра Гаврилюка. 
Окрім довірівців, Андрія Рибачука, Михайла Уткіна, Ірини Корнійчук, Мирослави Погранічної, Олександра Шевчука, Андрія Макарчука, активними учасниками змагань стали користувачі Маневицької РДБ та ЦРБ:
Іван Шуляк , Володимир Філіпчук , Владислав Сопронюк , Любомир Філіпчук, та досвічені гравці Галина Пащук , Іван Горайчук .
Суддя турніру, президент спортивного клубу "Фортеця" Камінь - Каширського району, Сергій Миколайович Ус та голова "Довіри", Наталя Шишилік, нагородили грамотами, дипломати та заохочувальними призами переможців та учасників турніру
Шахи
I місце - Андрій Рибачук
II місце - Михайло Уткін
III місце - Володимир Філіпчук
Шашки
I місце - Іван петрович Горайчук
II місце - Олександр Шевчук
III місце - Галина Іванівна Пащук























































Немає коментарів:

Дописати коментар