Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 24 січня 2017 р.

Перегляд літератури

"Коли вертаюся додому"
Наша Волинь багата на талановитих людей. Таким талантом був Василь Степанович Гей. 23січня учні 6-А та 6-В класів ЗОШ №2 -гімназії ім.А.П.Бринського на уроці української літератури, який пройшов в читальній залі нашої бібліотеки, доторкнулися дитячими сердечками до струн творчості шанованого поета та прозаїка, людини,яка всім серцем любила свій отчий край,свою Україну.










Діти переглянули презентацію за книгами Василя Гея, які є у книжковому фонді нашої бібліотеки.



 Учні 6-А Олена Конопадська,Ольга Хомич, Оксана Власік, Аліна Мацерук, Павло Миткалик прочитали поезії із збірки "Під сузір"ям калини",




 а учні 6-В Уляна Островик, Владислав Ружицький, Анастасія Матвійчук, Ірина Данилюк, Катерина Ясюк, Мирослав Мельник, Ангеліна Горайчук, Яна Лопушик  представили віршований монтаж із збірки "Кривавник рідного слова".







 Вчитель Галина Потапівна Кузьмук провела голосне читання оповідання "Льодяники від мами".







На книжковій виставці "Народжені Україною" було представлено тематичні полички "Приємлю слово нелукаве" та "Барви й звуки отчого краю" за книгами Василя Гея.




 На завершення прозвучав відеозапис вірша "Люблю Україну" у виконанні самого письменника.






Немає коментарів:

Дописати коментар