Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середа, 14 лютого 2018 р.

Тінейджерська тусовка




                                                  Віват кохання
   Кохання... Воно звеличує людину, надихає її на подвиги,  також робить її неповторною. Про це світле і щире почуття написано багато прекрасних віршів, романів. Кохання приходить до людини, не дивлячись на її вік, соціальний статус. Ще в далекі часи, щоб завоювати серце коханої людини, влаштовували рицарські турніри. Кожна людина, в яку поцілила стріла Амура, стає щасливою людиною на планеті Земля.
З учнями 8-А класу Маневицької загальноосвітньої школи №2 -гімназії, які є членами клубу "Книголюб", був проведений захід, присвячений Дню святого Валентина.



































Шість пар : Дерев’янчук Катя і Лахай Тарас, Чайка Діана і Бусел Тарас, Монастирна Вікторія і Федорук Олексій, Шкабко Дарина і Хвисюк Олександр, Коснюк Ліна і Шадура Роман, Шаткун Софія і Гальчик Максим змагалися за звання найромантичнішої пари.
















Вони проходили такі конкурси : " Любов з першого погляду", " Ти без мене - не ти, я без тебе - не я", " Ораторів",  " Пантоніма", " Хто більше? ".











Всі учасники справилися з поставленими завданнями.За підрахунком балів за всі конкурси переможцями стали Чайка Діана і Бусел Тарас.
















Також всіх присутніх було ознойомлено з книжковою виставкою " Про кохання говорить мистецтво".





Немає коментарів:

Дописати коментар