Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

вівторок, 8 травня 2018 р.

Мультимедійна подорож

Все пам'ятає батьківська земля: і грім гармат, і визволення день.

Вже минуло сімдесят три роки, коли замовкли постріли Другої Світової війни, але не згасає пам'ять про тих, хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів. Якою дорогою ціною здобута ця перемога. Мільйони  життів забрала та страшна війна. Скільки понівечених  доль зруйнувала вона.
Розширили і поглибили  знання про  події того часу  учні 7-В класу ЗОШ №2 - гімназії,,  разом зі своїм класним керівником Надією Хомівною Калюх, під час сьогоднішньої  мультимедійної подорожі, яка розпочалася із представлення книжкової виставки-інсталяції "Роки війни - століття пам'яті".














Продовжилась мандрівка  із перегляду відеофільмів "20 років до мрій", "День історії. Правда про внесок України в Перемогу," "Діти війни," "День Перемоги."
















Бібліотекар Ніна Король  наголосила,  що поруч із ветеранами Другої світової, стоять їх онуки і правнуки, які теж пізнали жахіття сьогоднішньої війни, біль втрати побратимів та з великим почуттям любові до рідної землі вони продовжують відстоювати свободу Вітчизни на сході України та хвилиною мовчання віддамо їм свою пам'ять і шану.




Немає коментарів:

Дописати коментар