Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 27 вересня 2018 р.

Читай - ярмарок

Книжкова країна дивує щодня

      Є багато див на землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див - книга. У ній весь неосяжний світ. Вона як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині. І завжди цей смолоскип у надійних і бережливих руках бібліотекарів. Вони дарують вічну мудрість книг. Сьогодні, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, учні 9-А класу НВК "ЗОШ І-ІІІ  ступенів №2 - гімназії", які є членами клубу "Книголюб", разом із класоводом Чирук Світланою Василівною, прийшли до книгозбірні, щоб привітати бібліотекарів з професійним святом.






Після перегляду пізнавального і захоплюючого відеофільму "Цікаві факти з бібліотечної історії", ведучі заходу Чайка Діана та Шадура Роман запросили гостей поринути у веселий та безтурботний світ баби Палажки та баби Параски. Майстерна акторська гра  учнів Бусла Тараса  та Лахая Тараса, подарувала присутнім незабутні хвилини веселощів та сміху.









Також учасниками святкового дійства стали гості з безтурботної країни Дитинства - казкові герої Незнайко (Алексійчук Валерія), Всезнайко (Монастирна Вікторія), Книжкова Муза (бібліотекар Турик Наталія), Королева Книг (Шкабко Дарина).























Теплими словами вдячності та хорошими привітаннями подякували за нелегку працю бібліотекарям найактивніші читачі - Кузьмич Аня, Левчик Ліза, Лопушик Дарина, Чирук С.В., директор ЦБС Солов’янчик Л.А., заступник директора по роботі з дітьми Хом’як О.Л.


















Немає коментарів:

Дописати коментар