Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

понеділок, 30 листопада 2015 р.

День нової книги

Книга відкриває світ
Кожна нова книга в бібліотеці, це свято, це завжди таємниця і знайомство. Саме з цією метою, сьогодні, в районній бібліотеці для дітей пройшов день нової книги "Книга відкриває світ". В рамках дня були проведені перегляди літератури "Дивосвіт друкованих скарбів", "Чарівний світ казок", бібліографічний огляд дітератури "Видатні літератори України", бесіда "Живе слово нового часу" по книзі Марії Волинської  "Майдан: до і після...".

Учасниками перегляду літератури "Дивосвіт друкованих скарбів" стали учні 6-В класу школи-гімназії  ім.А.П.Бринського, які ознайомились із новинками світової та української літератури.








Під час бесіди  "Живе слово нового часу" бібліотекар читального залу Н.Король цитувала вірші із книги  М.Волинської "Майдан: до і після...".











Всі нові книги із книжкової виставки літератури "Дивосвіт друкованих скарбів" знайшли свого вдячного читача.


1 коментар:

  1. ...бібліотекар читального залу Ніна Король цитувала вірші, а бібліотекар Ніна Музика провела огляд і перегляд літератури. Дякуємо усім!

    ВідповістиВидалити