Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середа, 11 листопада 2015 р.

Урок етикету

«Хороші манери для маленьких Непосидьок»

Наш настрій переважною мірою  залежить від поведінки людей, з якими ми спілкуємося. Гарна поведінка, тобто чемна і люб’язна, нас тішить, погана – ображає й засмучує. Дружні вчинки щодо нас приємні, ворожі – ні. Проте за будь-яких обставин лише та людина, яка чинить так, аби не принижувати, не ображати інших, не завдавати їм зайвого клопоту, а навпаки – робити їхнє життя приємним, може вважатися гарно вихованою. Про таку людину кажуть: «Вона має гарні манери».
Сьогодні учні 5-Б класу ЗОШ №2 ім. А.П.Бринського у районній бібліотеці для дітей вчилися виховувати в собі гарні манери.



Під час уроку етикету діти дізналися як поводити себе  у школі, бібліотеці, транспорті. Вивчали  правила гостинності, дружно згадували чарівні слова та продовжували прислів’я.
Зацікавила дітей тематична поличка літератури «Етикет на кожен день», з якою їх ознайомила бібліотекар читального залу Король Н.І.





3 коментарі: