Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середу, 23 травня 2018 р.

Бібліотечний урок

     З раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає нам через книгу пізнавати світ. Навчити любити і цінувати книгу, виховати мистецтво читання, сформувати духовний світ дитини є найголовнішим завданням працівників бібліотеки. З цією метою на гостини до Маневицької дитячої бібліотека були запрошені учні 1-Б класу ЗОШ №2. 






















Читайлики здійснили пізнавальну віртуальну мандрівку у книжкове видавництво, де ознайомилися із усіма процесами створення книг. Разом із бібліотекарем  Шуляковською Аллою пригадали основні правила користування книгою та правила читання, а також переглянули повчальний мультфільм «Грицеві книжки». 





















По закінченні заходу діти здійснили екскурсію по бібліотеці, зокрема познайомилися з книгами для дітей, що знаходяться у фонді книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар