Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середу, 23 травня 2018 р.

відеоурок

Твій друг – дорожній рух

Закон вулиць і доріг дуже добрий: він охороняє від біди, береже життя, але він дуже вимогливий до тих, хто його не виконує. Тому тільки тим, хто постійно дотримується правил дорожнього руху, він дозволяє сміливо переходити вулицю.
Розвивати увагу, спостережливість, уміння орієнтуватися на вулицях міста за допомогою дорожніх знаків, розпізнавати їх, розвивати вміння та застосовувати набуті знання на практиці навчились учні 5-Б класу ЗОШ №2-гімназії разом зі своїм класоводом Оксаною Вячеславівною під час відеоуроку. Із цікавістю читачі переглянули  відеоматеріали «Правила дорожнього руху», «Увага! Діти на дорозі», «Безпечні поїздки на велосипеді», «Історія правил дорожнього руху» та мультфільми «Не дитячий знак», «Не терплячі водії», «Хто швидше».


















Бібліотекар Ніна Іванівна запропонувала всім прочитати книги із тематичної розкладки «Правила дорожні знай», щоб дізнатись багато нової та корисної інформації. 

Немає коментарів:

Дописати коментар