Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 25 березня 2021 р.

Титул "Суперчитач" - здобуто!

       Тиждень дитячого читання у Маневицькій бібліотеці для дітей багатий на найрізноманітніші події та розваги. Цьогоріч він включав і конкурс "Книгоманія", під час якого обрано кращих читачів серед читачів бібліотек-філій Публічної бібліотеки Маневицької селищної ради.

Конкурсанти, а їх було 14, представляли свої улюблені книги, намагалися донести зміст обраного твору та власні враження від прочитаного і, при тому, демонстрували свої акторські та дикламаторські здібності.

І, врешті, компетентним журі, у складі: головного спеціаліста відділу культури та туризму Сніжани Гаврилюк, директора Маневицької публічної бібліотеки Любові Солов'янчик, журналіста газети "Нова доба" Юлії Музики та заступника директора по роботі з дітьми Тетяни Шишолик, кращих читачів обрано! 

Титул "Суперчитач" отримала Герасимчук Альбіна (с. Костюхнівка);

І місце - Сопронюк Олександра (смт Маневичі)

ІІ місце - Басалко Юлія (с. Оконськ) та Веремчук Роман (с. Комарове)

ІІІ місце - Корнись Христина (с. Ст. Чорторийськ) та Дерлюк Анастасія ( с. Лісове)

Жоден конкурсант не був обділений. Нагороди та пам'ятні подарунки всім вручили  начальник відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний та директор Маневицької публічної бібліотеки Любов Солов'янчик. 

Щиро вітаємо переможців, учасників конкурсу та їхніх наставників у читанні, бібліотекарів!  Нових здобутків, звершень та перемог! 































































Немає коментарів:

Дописати коментар