Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 28 жовтня 2021 р.

"Мандруємо планетою з журналом і газетою"

  Читання дитячих періодичних видань вводить наших читачів у світ інтелекту і гри, вчить цікавитися новими подіями та явищами, перейматися суспільними проблемами, брати участь у спільній справі, конкурсах, вікторинах. У дитячих журналах та газетах можна знайти корисну та цікаву інформацію "про все на світі". 

  Користувачі бібліотеки для дітей Маневицької публучної бібліотеки під час перегляду "Мандруємо планетою з журналом і газетою" ознайомилися на сторінках журналів "Малятко" "Пізнайко", "Смайлик", "Колобочок", "ВДГ","Яблунька", "Весела перерва", "Чарівна принцеса", "Моє хобі", "Веселі уроки", "Крилаті", "Розумашки", "Джміль", "Ведмедик Баррі" "Домовичок" та газет "Непосида", "Журавлик" з цікавими, пізнавальними, захоплюючими розповідями, оповіданнями, віршами, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі.

  Читайте! Читайте самі! Читайте разом з нами!!!



















Немає коментарів:

Дописати коментар