Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 18 листопада 2021 р.

Інтелектуальний турнір "Бринить, співає наша мова, чарує, тішить і пянить".

 З нагоди Дня  української писемності і мови, який ми відзначаємо щорічнов день вшанування пам'яті Преподобного Нестора Літописьця, в бібліотеці для дітей Маневицької публічної бібліотеки пройшов інтелектуальний турнір знавців української мови "Бринить, співає наша мова, чарує, тішить і пянить". Знавцями були учні 8-А класу Маневицького ліцею №2 (класний керівник Тетяна Лазарук). Команди "Підмет" і "Присудок" змагались у конкурсах "Як ми знаєм рідну мову","Мовні жарти", "Поєднай словесні пари", "Ми пворчі особистості", "Хитрі загадки" та ін. Бібліотекар і ведуча турніру Любов Дяк  представила книжкову виставку "Слово про слово".  

Наша мова є окремою самостійною мовою, державною мовою України. Вивчати її, удосконалювати свої знання, збагачувати словниковий запас під час змагання, читанняі спілкування - обов'язок кожного з нас.























Немає коментарів:

Дописати коментар