Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середу, 8 грудня 2021 р.

Правознавча вікторина "Знай права і не забувай обов'язки"

  Бібліотекою для дітей Маневицької публічної бібліотеки проведено правознавчу вікторину "Знай права і не забувай обов'язки" з нагоди Всеукраїнського тижня прав людини, з учнями 3-В класу (класовод Любов Кравчук)  Маневицького ліцею №1 ім. Героя України Андрія Снітка.
   Дитина є повноцінниим членом суспільства, а отже і має свої права. Під час вікторини учні ознайомилися з документами, що захищають іх права - Декларацією прав дитини, Конвенцією про права дитини, Конституцією України, розповіли якими правами користуються  особисто та які вони мають обов'язки. Діти складали правознавчі вислови, розгадували кросворд, допомогли казковим та літературним героям реалізувати та захистити їх права, в "чарівній скринці" діставали корисну чи шкідливу їжу для дітей, грали гру "Правовий м'яч", а ще отримали масу задоволень від спілкування з книгами.































Немає коментарів:

Дописати коментар