Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

середу, 27 липня 2022 р.

Інформ - реліз "Велика історія величної держави"

 Не дивлячись на оголошений простій бібліотека намагається бути відкритою та доступною для своїх користувачів, як місцевих жителів так і ВПО. Колектив бібліотеки робить вклад у нашу Перемогу на культурному полі. І сьогодні, з нагоди Дня Української Державності, який відзначається нашою країною вперше 28 липня в час жорстокої війни, а ще в День Хрещення Київської Русі бібліотека для дітей Маневицької публічної бібліотеки  провела інформ - реліз "Велика історія величної держави".

  Бібліотекар Ніна Король запропонувала читачам відео фільм "Історія України. Коротко" і представила тематичну поличку літератури  "Князь, який змінив світ". Присутні читачі бібліотеки та діти ВПО поділилися інформацією про Володимира Великого, яку розшукали в мережі Інтернет, а поспілкувавшись за чашкою ароматного чаю з солодощами, учасники зустрічі вибрали книги з фонду бібліотеки. Отже Україна була, Україна є, Україна буде!
















Немає коментарів:

Дописати коментар