Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

неділя, 23 жовтня 2022 р.

"ЗАБАВИ КОЗАЧАТ НА СУЧАСНИЙ ЛАД"

  Золотого осіннього дня наші читайлики, учні 4-Б класу Маневицького ліцею №1 імені Андрія Снітка (класовод Леся Хилюк) завітали до бібліотеки для дітей Маневицької публічної бібліотеки на турнір "Забави козачат на сучасний лад", який приурочений Дню Захисників України.  Бібліотекар Людмила Петрова розповіла про свята, які об'єднує День Захисника України - це свято Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва, День 80-річчя  воїнів УПА та День всіх захисників, які боронили і боронять свободу і незалежність України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто загинів за свою державу. 

  Турнір пройшов весело та активно. Діти обрали назви для куренів "Українці" та "Паляниця". Вікторина "Я знаю Україну" і конкурси "Потяг", "Хто сильніший", "Стрибки у мішку", "Курінь творчих художників" показали, що хлопчики з дівчатками будуть справжньою зміною захисникам України.      





















Немає коментарів:

Дописати коментар