Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

понеділок, 14 листопада 2022 р.

Ігрова агенція " ЦІКАВА, ДИВОВИЖНА, ЗНАМЕНИТА АСТРІД ЛІНГРЕНД"

 Бунтарка, казкарка, дивачка, а ще - жінка з дивовижним серцем і вмінням спіфвчувати. Такою була Астрід Ліндгрен. 14 листопада минає 115 років від дня народження найвідомішої дитячої письменниці. З її творчістю знайомі сьогодні діти на всіх континентах. Чарівні казки і веселі розповіді, такі як " Пеппі Довгапанчоха", " Малий та Карлсон, що живе на даху" і ще багато інших, посіяли частинку добра і любові в серцях вже кількох поколінь. 

 До бібліотеки для дітей Маневицької публічної бібліотеки завітали  учні 6-Б класу Маневицького ліцею №2 ( класний керівник  Світлана Чирук) на засідання клубу "Книголюб". Під час заходу діти розширили знання про шведську письменницю, справжню фантазерку та витівницю, ознайомились з літературними казками письменниці, захопились героями веселих історій та прийняли участь у цікавій ігровій агенції за творами і творчістю Астрід Ліндгрен.























1 коментар: