Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 1 грудня 2022 р.

"МІСІЯ ПОСЛАНЦЯ"

  У 2001 році під час перебування в Києві Папи Римського Павла II, у зверненні Понтифіка до християн прозвучали рядки поезії Григорія Сковороди: "Все мина, лиш любов зостається по всьому// Все мина, та не Бог, не любов". 

  Григорій Сковорода  один із найбільш важливих і впливових особистостей, які формують українську історію. Його філософія справила величезний вплив на людей в усьому світі. За версією ЮНЕСКО Г.Сковорода входить до п'яти мудреців світу - разом з Сократом, Конфуцієм, Спінозою і Махатмою Ганді. 2022 рік - рік Григорія Сковороди, 300-річчя з дня народження якого відзначається 3 грудня. Під час флешбуку "Місія посланця", який відбувся в бібліотеція для дітей Маневицької публічної бібліотеки учні 9-В класу Маневицького ліцею №2 (класний керівник Галина Кузьмук), збагатили свої знання про життя, творчість, філософію славного мудреця, сина України. Діти переглянули чимало відео - матеріалів, а ще підготували мудрі афоризми Григорія Сковороди.



 











Немає коментарів:

Дописати коментар