Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 9 березня 2023 р.

"ШЕВЧЕНКОВІ ДУМКИ ПЕРЕЖИВУТЬ ВІКИ"



   Є дні, що минають непомітно і зникають без сліду, нічого не залишають по собі, нічого не знаменують собою, але є день, що ніколи не минає, що завжди з нами. Україна у своїй  долі  має такий день 9 березня - день, який явив світові Тараса Шевченка - великого сина великого народу. В цому році ми відзначаємо 209 років від дня народження великого Кобзаря. 
   До бібліотеки для дітей Маневицької публічної  бібліотеки на поетичний марафон  "Шевченкові думки переживуть віки" завітали учні 5-Б класу Маневицького ліцею № 2 ( класний керівник Оксана Шворак), щоб глибше  познайомитися з життям великого поета, його творами. Діти  декламували поезію, слухали пісні на вірші Т. Г. Шевченка, а ще мандрували стежками дитинства малого Тарасика. Цікаво було довідалися про памятки вшанування нашого славного Кобзаря в багатьох країнах світу і звичайно відповідати на питання вікторини "Чи знаєш ти твори Тараса Шевченка?"
























 

Немає коментарів:

Дописати коментар