Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

понеділок, 27 березня 2023 р.

"ЗАПРОСИ ДО СЕРЦЯ КНИГУ" - УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

   Щорічно, під час весняних канікул, по бібліотеках для дітей проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання . В цей важкий рік війни з російським загарбником діти України не позбавлені спілкування з книгою. "Дитина читає - Україна перемагає! "з таким гаслом пройшло відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання "Запроси до серця книгу" в бібліотеці для дітей Маневицької публічної бібліотеки.

   Свято відбулося веселе, цікаве, пізнавально-повчальне. Учні 4-Б класу (вчитель Валентина Величко) познайомилися з героями книг та казок: Грайликом (Денис Солов'янчик), принцесою Іванною (Христина Синиця), Гаррі Поттером (Іван Щур), Пеппі Довгопанчохою (Святолава Малишко), феєю Книжаною (Євгенія Якимчук), охоронцем Котигорошком (Даниїл Цикалюк), Червоною Шапочкою (Софія Лопушик), які для них підготували цікавинки про книги, казокові вікторини, ігри. Пес Патрон (Софія Дяк), перевірив бібліотеку, чи бува часом Баба Яга (Романа Копанько) з Тік-Ток Телебабачення не залишила вибухо-небезпечних предметів і розучив разом з друзями руханку на випадок повітряної тривоги та дав всім кілька порад щодо підозрілих предметів. Бібліофантазія закінчилася піснею "Книжкові сили України", спільною фотосесією і звичайно пошуком цікавих книг на полицях бібліотеки. Отже "ДИТИНА ЧИТАЄ - УКРАЇНА ПЕРЕМАГАЄ!"












Немає коментарів:

Дописати коментар