Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 29 червня 2023 р.

"ДРОНИНІ МАНДРОНИ"

Що таке соціальні мережі чи інтернет? Кожен по різному може дати відповідь на це питання.

Під час бібліотечного кінозалу дітям було запропоновано переглянути легку, веселу, музичну історію "Дронині мандрони", української режисерки Катерини Балабай. Де сучасні діти захоплені гаджетами. Їх цікавлять тільки комп’ютери, планшети, віртуальні ігри та телефони. Коло їх спілкування зведено до повідомлень в Telegram та stories в Instagram. Вони пишуть програми та додатки, їм ніколи ганяти з м’ячем, їсти зелені абрикоси та ловити у полі метеликів.
Але вони опиняються в ситуації, де реальне життя відрізняється від віртуального, та створює умови для об’єднання, лицарських вчинків, творчості та дружніх стосунків.
З цього кінофільму діти дізнались , що соцмережі можуть бути корисними, якщо використовувати їх за прямим призначенням. Але, іноді, потрібно зібрати волю в кулак, вийти з Інтернет-світу і насолодитися реальним спілкуванням, справжніми поглядами, ніжними дотиками і приємною компанією, що і зробили герої фільму.


















Немає коментарів:

Дописати коментар