Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

понеділок, 2 жовтня 2023 р.

"НЕ ДАНО ЗРАДЛИВІЙ ДОЛІ КОЗАКА ЗЛАМАТИ, БУДЕ ЩАСТЯ, БУДЕ ВОЛЯ І ВКРАЇНА - МАТИ!"

З нагоди відзначення Дня захисника та захисниць України в бібліотеці для дітей з учнями 7-Б класу Маневицького ліцею №2, членів клубу "Книголюб", пройшов турнір козацької доблесті та звитяги «Не дано зрадливій долі козака зламати, буде щастя, буде воля, і Вкраїна-мати!». Учні показували свою сміливість і кмітливість, дотепність, вміння, знання історії та культури у семи турах: «Поїзд», «Козацька спритність», «Забави кашоварів», «Скоромовки», «Історія», «Стрибки «жабкою», «Сірниковий». За підсумками журі перемогла дружба. Хвилиною мовчання діти вшанували полеглих Героїв за незалежність України. Було розгорнуто тематичну книжкову виставку "З Україною мужніти, совістю і серцем їй служити".

Директор Маневицької публічної бібліотеки Любов Солов'янчик привітала Світлану Чирук, а в її особі всіх вчителів, з Днем працівника освіти.
Завершився захід відзнакою переможців ІІ Всеукраїнського онлайн-конкурсу з правового просвітництва «Конституція для всіх і великих і малих».
Миру нам всім, любові і добра!
Слава Україні! Героям слава!
























Немає коментарів:

Дописати коментар