Біжуча

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В. Сухомлинський

четвер, 23 травня 2024 р.

 


Зустріч з зірковим письменником Сашком Дерманським пройшла весело, емоційно, пізнавально в дружній атмосфері .
Приємно, що мандруючи по Волині відомий дитячий письменник Сашко Дерманський завітав у бібліотеку для дітей Маневицької публічної бібліотеки. Присутні на зустрічі учні 3-А класу ліцею №1 (класний керівник Галина Гаврилюк), учні 4-В класу ліцею №2 (класний керівник Руслана Чубай), учні 7-Б класу ліцею №2 (класний керівник Світлана Чирук) щедрими дружніми оплесками вітали талановитого гостя на Маневиччині. З цікавістю слухали розповідь письменника про життєві вподобання, джерела натхнення та мрії щодо творчого майбутнього, цікавилися особистим життям автора.
Юні читачі навипередки задавали свої різноманітні питання, декламували вірші автора, робили селфі, фотосвітлини, дарували обійми, купляли книги з автографом та отримали багато позитивної енергії від свого улюбленого дитячого письменника Сашка Дерманського.
Зустріч завершилася спільною фотосесією та ескурсією у Маневицький краєзнавчий музей, яку організувала для відомого гостя директор Маневицької публічної бібліотеки Любов Солов'янчик.
Щиро дякуємо Сашку Дерманському за щасливі посмішки дітей та організатору туру по Волині Миколі Мартинюку.








Немає коментарів:

Дописати коментар